Центр Поділля-Соціум | З радістю та змістом
м.Вінниця, вул. Брацлавська, 85, офіс 404

Розпочинаємо новий Проект (Медійна грамотність для людей поважного віку)

effectiveonlinecommunication_13649

Зовсім скоро!

Розпочинаємо новий проект «Освіта протягом життя: Медійна грамотність для людей поважного віку». За підтримки DVV International.

Мета проекту: Розвиток навичок критичного мислення для усунення можливості маніпулювання людьми поважного віку, через навчання їх медійній грамотності, шляхом консолідації зусиль громадських організацій та бібліотек.

Шукаємо партнерів, представників неурядових громадських організацій, які проводять активні дії по роботі з людьми поважного віку з міст Черкаси, Запоріжжя, Харків, Полтава, Миколаїв, Луцьк та мають партнерів з числа бібліотекарів в своїх містах.

Проектом передбачено 3-денне навчання у м. Вінниця (у липні 2016 року) з питань медіа грамотності та самостійна робота по проведенню тренінгів з людьми поважного віку в своїх містах. Проектом передбачена підтримка для учасників, при проведенні ними самостійних тренінгів, в тому числі фінансова.

Зверніть увагу, що від кожного міста будуть запрошені «дуети» у складі: 1 людина від НГО та 1 людина від партнерської бібліотеки.
Незабаром ми розмістимо анкету для участі. Наразі можна контактувати через фейсбук або електронну пошту координаторки проекту ann-morgun@ukr.net (Анна Моргун)

Анна Моргун – координаторка Проектів ГО «Центр Поділля-Соціум»