Центр Поділля-Соціум | З радістю та змістом
м.Вінниця, вул. Брацлавська, 85, офіс 404

Заняття з правової тематики

В рамках проекту «Пенсіонер  це етап життя – зробимо його захищеним»  28 квітня о 10.00 відбувся тренінг для слухачок та слухачів поважного віку факультету «Правознавство». Тема сьогоднішого заняття –  Безоплатна правова допомога.

 З такою важливою та актуальною темою завітала до нас Лариса Василівна Пікановська – директорка Вінницького місьцевого Центру з надання безоплатної вторинної правової  допомоги. Сьогодні говорили про можливості  доступу до отримання безоплатної правової допомоги. Навчились  практичним навичкам розрахунку доходів та усвідомили які документи потрібні для безоплатної  допомоги в Україні.

І вже в середу 4 квітня о 10.00 а після 14.00 наші слухачі  матимуть можливість отримання індивідуальних консультацій завдяки студенткам-волонтерам юридичних факультетів м. Вінниця.

Проект виконується в рамках Проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», який впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки Уряду Канади та Програмної ініціативи «Права людини та правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження».

Забаштанська  Маріна